Voetbaltoernooi Triangular de Verano

NERJA – Op de sportvelden van het Campo Pepe Luis Bobadilla (achter de Calle Carlos Millón en de apotheek naast de N-340) in Nerja wordt zondagavond 19 augustus een mini-voetbaltoernooi onder de naam Triangular de Verano afgewerkt. Hieraan wordt deelgenomen door teams van CD Nerja, CD Barrio en UD Torre del Mar.

De wedstrijden (die elk drie kwartier duren) beginnen om 20.00 uur, de toegang is gratis. CD Nerja opent het toernooi om 20.00 uur met een wedstrijd tegen UD Torre del Mar, waarna om 21.00 uur het duel tussen CD Barrio en UD Torre del Mar op het programma staat. Het toernooi wordt om 22.00 uur afgesloten met het treffen tussen CD Nerja en CD Barrio, waarna om 23.00 uur de prijsuitreiking is voorzien.

Na ieder duel volgt er een penalty-serie om in het geval van een gelijk aantal punten in de eindstand een klassering op te kunnen maken.

Nerja Voetbal Triangular de Verano 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s