Málaga CF begint met moeizame overwinning

MALAGA – Het afgelopen voetbalseizoen uit de hoogste Spaanse voetbalafdeling (Primera Divisón) gedegradeerde Málaga CF is de nieuwe competitie begonnen met een overwinning. Op de openingsdag in de Segunda Divisón werd de uitwedstrijd tegen het bescheiden CD Lugo uiterst moeizaam met 1-2 in het voordeel van de Andalusische club beslist.

Het begin van de wedstrijd verliep uiterst moeizaam voor Málaga CF: binnen zes minuten stond de blauw-witte formatie met 1-0 achter nadat Cristian Herrera voor de thuisclub scoorde. CD Lugo leek lang op de overwinning af te stevenen, tot Juan Carlos Pérez López vier minuten voor tijd de gelijkmaker liet optekenen. Tijd om van de schrik te bekomen kreeg Lugo niet: twee minuten later was het opnieuw raak dankzij Alfred N’Diaye: 1-2.

Málaga speelt vrijdagavond (aanvang 22.00 uur) 24 augustus in het eigen stadion de tweede competitiewedstrijd. Tegenstander is dan AD Alcorcón, dat in de eerste speelronde een 1-1 gelijkspel liet optekenen tegen Sporting.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s