Georganiseerde wandeling Sierra Nevada

MONACHIL – In de bergketen Sierra Nevada, achter Granada op amper een uur autorijden van Nerja, staat zondag 19 augustus een georganiseerde wandeling langs diverse bergmeren op het programma. De tocht heeft een lengte van 14 kilometer en is volgens de organisatoren geschikt ‘voor het hele gezin’.

De tocht wordt gelopen onder begeleiding van deskundige gidsen, duurt een halve dag en voert onder meer langs de lagunes van de Aguas Verdes en de Río Seco. De wandeling begint om 09.00 uur ’s ochtends en duurt tot circa 15.00 uur, deelname kost 15 euro per persoon. Tickets zijn verkrijgbaar via het internetadres https://centrocomercio.sierranevada.es/catalog/product?product=4757 .

Sierra Nevada Ruta de Lagunes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s