Brand legt chiringuito Bere Bere in de as

TORRE DEL MAR – Een korte maar felle brand heeft donderdagochtend 16 augustus de populaire chiringuito Bere Bere in Torre del  Mar vrijwel geheel vernietigd. Ondanks snel ingrijpen van de brandweer werd vrijwel de gehele inventaris in de as gelegd, slechts geblakerde buitenmuren werden aan de vlammen onttrokken.

Persoonlijke ongelukken deden zich, voor zover nu bekend, niet voor. De brand werd vanochtend om 08.40 uur gemeld bij de lokale brandweer. Het vuur zou zijn ontstaan door een, in de brand gevlogen, friteuse. Een van de medewerkers trachtte daarop het vuur te blussen met een brandblusser maar kon niet voorkomen dat het vuur toch razendsnel om zich heen greep en vrijwel de complete chiringuito vernietigde.

brandweer 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s