Javier Ruibal op flamenco festival in Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA – In Vélez-Málaga staat in augustus het jaarlijkse Flamenco-festival (‘Acompasao Festival’) op het programma, wat wordt gehouden in het open lucht-theater op de Cerro de San Cristobal. De toegang tot alle optredens is daarbij  gratis.

De serie Acompasao Festival wordt op vrijdag 17 augustus afgesloten met een concert van Javier Ruibal. Eerder deze maand traden de flamenco-artiesten ‘Tomasito’ en Diego Guerrero op in het kader van het Acompasao Festival. De concerten beginnen telkens om 22.30 uur, waarbij de toegangshekken tot het park om 21.00 uur openzwaaien.

Velez Festival Acompasao2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s