Chapi Pineda-kwartet bij Hostal Mena

NERJA – In de tuinen van het Hostal Residencia Mena aan de Calle El Barrio 15 in Nerja treedt vrijdagavond 17 augustus het jazz- en flamencokwartet van de gitarist Chapi Pineda op. Het optreden is georganiseerd door de stichting Ventana Abierta, begint om 22.00 uur en maakt deel uit van de serie optredens Festival Nerja Ciudad Abierta .

De toegangsprijzen bedragen 15 euro per persoon. De stichting Ventana Abierta is een organisatie die zich in de provincie Málaga bezig houdt met het stimuleren van allerlei vormen van culturele evenementen. Voor meer informatie én reserveringen :  www.ventana-abierta.es

Nerja Hostal Mena Chapi Pineda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s