Volleybaltoernooi Ángela Lobato  op Playa Burriana

NERJA – Op het strand van Playa Burriana in Nerja wordt op zaterdag 11 en zondag 12 augustus het strandvolleybaltoernooi Ángela Lobato 2×2 afgewerkt. De wedstrijden worden gespeeld in koppels en beginnen beide dagen rond 09.30 uur in de ochtend.

Inschrijven kan tot 09.00 uur bij de informatietent van de organisatie, welke ter hoogte van het restaurant Ayo is te vinden. De wedstrijden worden afgewerkt in diverse leeftijdscategorieën, de deelnemers aan de jongste categorieën betalen drie euro inschrijfgeld per persoon terwijl volwassen en de oudere junioren vijf euro dienen neer te tellen.

Nerja Burriana Volleybal Angela Lobato

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s