Lokale band Arte Medusa opent Chanquete World Music 2018

NERJA – De lokale band Arte Medusa (bestaande uit musici afkomstig uit Nerja en Maro) verzorgt de openingsact van het  Chanquete World Music 2018 festival op zaterdag 15 september. De derde editie van dit muziekfestival op het Playa Playazo tussen Nerja en Punta Lara begint rond 16.00 uur (de poorten van het terrein zwaaien een uur eerder open) en duurt tot de vroege uurtjes op zondag 16 september.

De nieuwe formatie is gevormd uit leden van bestaande lokale bands en brengt diverse muziekstijlen als rap, raggae, ska en meer.  De band bestaat uit Jesús Navas (tuba), Loli Navas (saxofoon), Antonio Martín (drums), David Paloma (trombone), Walter Algarin (saxofoon), Javier Martín (gitaar), José Alejandro Barba (zang), Alberto Bueno (fluit), A.Jesús Pinto (trompet) en Darío Gallo (basgitaar). De lokale band wordt op het podium gevolgd door een reeks aan artiesten en bands die tot het ochtendgloren het publiek zullen vermaken.

Foto’s (c) NerjaDigitaal 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s