Nederlander gered bij kliffen van Maro

NERJA/MARO – Reddingswerkers van de Guardia Civil, Policía Local,  Protección Civil en de brandweer hebben maandagnacht 7 augustus een Nederlander gered, die verdwaald was bij de kliffen van Maro. De man, die onder invloed van alcohol verkeerde, werd uiteindelijk gevonden en gered door één van de twee zoekbrigades die het gebied tussen Barranco Maro en Playa Maro uitkamden.

Nadat hij was gevonden werd de man met een boot van de Guardia Civil (de reddingsoperatie was uit veiligheidsoverwegingen onmogelijk om over de rotsen uit te voeren) geëvacueerd en overgedragen aan gezondheidsdiensten voor nader onderzoek. Over zowel de leeftijd als eventuele verwondingen van het slachtoffer is niets bekend gemaakt. Die zoektocht annex reddingsactie (welke rond 22.30 uur begon) werd om 04.00 uur in de nacht beëindigd.

Nerja Proteccion Civil 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s