Maraton van Málaga op zondag 9 december

MALAGA – Door de straten van Málaga wordt op zondag 9 december de negende Maraton de Málaga gelopen. De hardloopwedstrijd over 42,195 kilometer blijkt telkens jaar opnieuw een enorm populaire uitdaging voor duizenden atleten.

De race voert de lopers onder meer langs de Paseo Marítimo, Plaza de la Merced, het Teatro Romano en het historische centrum van de stad. De start (09.00 uur in de ochtend) en finish zijn gesitueerd aan de Paseo del Parque.

Inschrijven kan tot 3 december (20.00 uur) via de link  http://zurichmaratonmalaga.es/inscripciones-2018/inscripciones/. Licentiehouders betalen 55 euro, niet-licentiehouders betalen 60 euro (inclusief daglicentie). Die bedragen lopen, naar mate het evenement nadert (info: http://zurichmaratonmalaga.es/) op tot respectievelijk 80 en 85 euro. Inschrijven kan via de website http://zurichmaratonmalaga.es/inscripciones-zurich-maraton-malaga-2018/ . Er is een limiet gesteld van achtduizend deelnemers.

De edities van vorig jaren waren een prooi voor de Kenianen Mike Kiprop (mannen) en Nancy Koech (vrouwen).

Malaga Maraton 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s