Wandeling door La Laguna de Lanjarón

MONACHIL – Voor geoefende wandelaars is er op zaterdag 4 augustus een fraaie wandeling  te maken door een deel van de bergketen Sierra Nevada. De georganiseerde tocht neemt circa 5 uur in beslag en voert over een traject van 12 kilometer met een hoogteverschil van 300 meter.

De tocht begint ’s morgens om 09.00 uur op de Plaza de Andalucía in het wintersportdorp Monachil. Van daaruit voert de route door de Laguna de Lanjarón, waarna de terugkomst in Monachil gepland staat rond 14.00 uur. De prijs voor deelname is 20 euro per persoon, kaarten kunnen worden besteld via het internetadres https://centrocomercio.sierranevada.es .

Monachil ligt vlak achter Granada, op iets meer dan een uur autorijden van Nerja.

Sierra Nevada Lanjaron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s