Fiesta Blanca op Playa Burriana

NERJA – De tiende editie van de Fiesta Blanca in Nerja vindt dinsdagavond 14 augustus plaats op het strand van Playa Burriana. Van 21.00 uur ’s avonds tot circa 03.00 uur ’s nachts wordt daarbij door hoofdzakelijk in het wit gekleed publiek genoten van live-muziek, het optreden van dj’s en wordt er gedanst op het strand van Burriana.

Het Fiesta Blanca van Nerja trok in 2017 circa vijfduizend belangstellenden. Vorig jaar werd het evenement gehouden op het strand van Playa El Chucho, het is de bedoeling dat het Fiesta Blanca ieder jaar op een ander strand van Nerja wordt gehouden.

Nerja Fiesta Blanca 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s