Temperaturen lopen iets verder op

NERJA – De de temperaturen aan de Costa del Sol rond Nerja lopen de komende dagen iets verder op. Van een pure hittegolf, waar sommige websites paniekerig voor waarschuwen, lijkt met gemiddelde dagtemperaturen van circa 30 graden Celsius in het Axarquía-gebied echter geen sprake.

De doorgaans uiterst betrouwbare meteosite Aemet.es voorziet de komende dagen gemiddelde temperaturen overdag tussen de 28 en 32 graden Celsius, met warme nachten waarbij het kwik niet verder daalt dan zo’n 23 graden.

Weer20180801

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s