Noches de Cine de Verano op Plaza de la Iglesia in Maro

MARO – Op zondag 5 augustus is de eerste van de reeks open lucht-filmvoorstellingen op het Plaza de la Iglesia van Maro, een dorp aan de kust op een steenworp afstand van Nerja. De reeks wordt zondag om 22.00 uur geopend met de film ‘Señor, dame paciencia’, een week later op hetzelfde tijdstip gevolgd door de film ‘Mascotas’.

Op zondag 19 augustus wordt de film ‘El hogar de Miss Peregrine para niños peculaies’ vertoond en de reeks wordt op zondag 26 augustus afgesloten met de vertoning van de film ‘La la land’, allen met 22.00 uur als aanvangstijdstip.

Maro filmvoorstellingen augustus 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s