Gitarist Miguel Angel op Plaza Cangrejos

NERJA – De gitarist Miguel Angel treedt vanavond (31 juli) op op het Plaza de la Fabricá de los Cangrejos van Nerja. Het optreden begint om 22.00 uur en maakt deel uit van de serie (muziek)evenementen ‘Verano en los Cangrejos’, dat ieder jaar gedurende de laatste dagen van de maand juli en geheel augustus wordt gehouden.

De toegang tot deze evenementen is gratis. Op woensdagavond 1 augustus staat er op Cangrejos een optreden van het koor El Patio gepland, eveneens om 22.00 uur; op donderdag 2 augustus is het (om dezelfde tijd) de beurt aan het koor El Lerele.

Nerja Verano en Cangrejos 2018 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s