Feria van Chilches

CHILCHES – Op het strand en in de straten van Chilches, een buurtschap tussen Vélez-Málaga en Málaga aan de kustweg N-340, wordt van vrijdag 3 tot en met zondag 5 augustus het jaarlijkse Feria gevierd. Het dorpsfeest begint vrijdagavond 3 augustus om 18.30 uur met  diverse kinderspelen.

Tot 01.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er optredens van diverse dansgroepen en vindt de verkiezing tot koningin en koning van het lokale feria plaats. Op zaterdag 4 en zondag 5 augustus begint het feestprogramma in Chilches om respectievelijk 10.00 en 14.30 uur.

Chilches Feria

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s