Hulpdiensten redden man uit zee bij Nerja

NERJA – Diverse hulpdiensten moesten zondag rond 17.00 uur in actie komen om drie mannen te hulp te schieten, die door de harde wind en bijkomende sterke stroming voor de kust bij Nerja in problemen waren geraakt. Eén van hen, een 26-jarige Spanjaard, liep daarbij dusdanige verwondingen op dat hij per helikopter naar het Hospital de la Axarquía moest worden  vervoerd.

Medewerkers van de diverse strandhulpdiensten, Guardia Civil, Policía Local en Protección Civil werden rond 16.45 uur gealarmeerd nadat drie mannen op een luchtbed in problemen raakten door de sterke stroming bij de rotsen van Cala del Pino voor de kust van Nerja. Twee van hen wisten op eigen kracht de kust te bereiken, de derde liep dusdanige verwondingen op toen hij tegen rotsen werd aangeslingerd dat de hulpdiensten eraan te pas moesten komen.

ambulance2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s