Concert The Spanish Bee Gees in Almuñécar

ALMUNECAR – De uit zeven muzikanten bestaande ‘The Spanish Bee Gees Tribute treedt dinsdagavond 7 augustus op in de kustplaats Almuñécar, op zo’n twintig kilometer van Nerja. Het concert begint rond 22.00 uur, duurt circa anderhalf uur en vindt plaats in park El Majuelo, aan de Calle Europa in het centrum van het stadje.

Toegangskaarten kosten vijftien euro per stuk en zijn te bestellen aan de kassa’s van het park én via internet: https://entradas.lacocheracabaret.com . De band The Jersey Four treedt op in het voorprogramma.

Almunecar Majuelo Bee Gees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s