Málaga CF wil af van Tighadouini

MALAGA – De afgelopen seizoen uit de Spaanse Primera División gedegadeerde voetbalclub Málaga wil af van de Nederlandse Marokkaan Adnane Tighadouni. De in het Gelderse Ede opgegroeide aanvaller drukt zwaar op de begroting van de club en is momenteel één van de duurste spelers uit de spelersgroep van de Andalusische formatie, die komend seizoen uitkomt in de Segunda División A.

De 25-jarige Tighadouni werd de afgelopen seizoenen verhuurd aan het Turkse Kayserispor, Vitesse (waar hij eerder grotendeels zijn opleiding genoot) en FC Twente, waarmee hij afgelopen seizoen uit de eredivisie degradeerde.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s