Band Proyecto Mandarina op Balcón de Europa

NERJA – De lokale band ‘Proyecto Mandarina’ treedt dinsdagavond 24 juli op in Nerja. Het open lucht-optreden vind plaats op het Balcón de Europa en begint om 20.30 uur. De band bestaat uit musici uit Nerja en omstreken en geniet een grote populariteit in de regio.

Proyecto Mandarina werd in 2016 opgericht en is samengesteld uit zangeres Blanca Pomar Herrero, gitarist Javier Martin ‘Shoei’, saxofonist Walter Algarín, David Palomas Gómez (trombone), trompettist Antonio López Pinto, bassist Daro Gallo en drummer Rog. Projecto Mandarina voegt verschillende muziekstijlen samen en vult deze aan met meer ‘hedendaagse klanken’. Het optreden duurt tot circa 23.30 uur.

Proyecto Mandarina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s