Wandelvierdaagse Marbella

MARBELLA – De Marbella 4 Days Walking, een variant op de Nijmeegse Vierdaagse, kent dit jaar de achtste editie. Deze staat van 11 tot en met 14 oktober op het programma. Deelnemers kunnen zelf kiezen of ze vier dagen meedoen óf één, twee of drie dagen gaan wandelen.

Er is keuze uit routes van twintig kilometer of dertig kilometer en uiteraard is de route iedere dag anders. De deelnemers die alle vier dagen de routes hebben gelopen komen over de Vía Gladiola terug op het startplein waar ze een welverdiende medaille in ontvangst nemen. In 2017 waren er 2200 deelnemers, verdeeld over 21 verschillende nationaliteiten.

De organisatoren van de Marbella 4 Days Walking hebben dit jaar voor een nieuwe startlocatie gekozen omdat de oude qua omvang niet meer voldeed. Er was meer ruimte nodig en die is gevonden in het Parque Arroyo de la Represa (waar ook het jaarlijkse Feria de Marbella wordt gehouden, red.). Alle voorzieningen zijn hier aanwezig, het ligt gunstig ten opzichte van het oude centrum van Marbella en op loopafstand van de boulevard. Daarnaast zijn er bustransfers naar de start vanaf het winkelcentrum La Cañada en worden er fietsen verhuurd.

Om de goede afloop van elke wandeldag en de geleverde prestaties te vieren is er ook dit jaar weer gezorgd voor veel entertainment. Zo is, net als tijdens eerdere edities, de Nederlandse band ‘De Blaasbalgen’ aanwezig en zullen deelnemers hun vermoeide benen niet stil kunnen houden op de tonen van ‘Swing Dixieland Band’.

De Nederlandse DJ Alexander zal daar nog een schepje bovenop doen samen met andere artiesten die Nederlandse en internationale muziek ten gehore brengen. De gemeente Marbella verzorgt in de avonduren een aantal feestelijke optredens in het historische centrum van de stad.

Voor meer informatie, foto’s en inschrijven:  www.marbella4dayswalking.com.

Marbella 4daagse

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s