Ryanair-staking dupeert vakantiegangers

MALAGA – Een staking onder het cabinepersoneel van Ryanair dupeert volgende week een groot aantal vakantiegangers. Zo zijn er diverse vluchten vanaf Eindhoven, Schiphol, Weeze alsmede retourvluchten vanaf Málaga, voor woensdag 25 en donderdag 26 juli al geannuleerd.

Steward en stewardessen van Ryanair eisen meer loon en betere arbeidsvoorwaarden. Met de stakingen proberen ze hun eisen kracht bij te zetten. De getroffen passagiers zijn volgens Ryanair op de hoogte gebracht via e-mail, de luchtvaartmaatschappij wil de gedupeerden de kans geven hun  vluchten om te boeken of het geld teruggeven.

RyanAir

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s