Hardloopwedstrijden op Playa Burriana

NERJA – Voor het 26ste jaar op rij wordt in augustus de jaarlijkse hardloopwedstrijd ‘Homenaje Ayo Nerja’ voor de Media Legua afgewerkt. Deze wordt dit jaar op vrijdag 17 augustus gehouden. Het parcours loopt grotendeels over de boulevard die de wandelaars normaal tussen de ligbedden van het strand en de merendero’s (strandtenten) voert, maar maakt ook was lussen over het strand zelf.

De start en finish bevindt zich ter hoogte van de vermaarde merendero Ayo (waar de paëlla wordt bereidt op een open vuur dat door specialisten wordt gestookt van pallets) . Het eerste startschot zal rond 19.00 uur weerklinken als de ‘benjamins’ (zeven en achtjarigen, zowel jongens als meisjes) de strijd aanbinden over 450 meter. Daarna volgen nog diverse categorieën voor de jeugd, het hoofdprogramma voor de senioren start om 19.55 uur. De af te leggen afstand voor die categorie in 2750 meter.

Inschrijving staat open voor iedereen (kosten: één euro) via nerjaatletismo@gmail.com of telefonisch op het nummer (0034) 952528246. Ook kan er op de wedstrijddag tot een uur tevoren worden ingeschreven bij de wedstrijdtent naast Ayo.

Nerja Media Legua 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s