Flying Dolphins bij Fitzgerald’s

NERJA – De aan de Costa del Sol vermaarde band Flying Dolphins verzorgt zaterdagavond 21 juli een optreden in bar Fitzgerald’s in het centrum van Nerja. De Flying Dolphins speelt vanaf circa 22.30 uur, het optreden is gratis toegankelijk en duurt tot ongeveer 01.00 uur.

Fitzgerald’s is te vinden aan de Calle Antonio Millón, vlak bij het uitgaanscentrum Tutti Frutti. Een dag later, op zondag 22 juli, treedt daar het Memphis Trio op (aanvang 21.30 uur). Vanavond, vrijdag 20 juli, is het podium bij Fitzgerald’s vanaf 22.30 uur voor de zanger/gitarist Stuart McLean.

Nerja Fitzgeralds Flying Dolphins 20180721

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s