Bluesoptreden Richard Ray Farrell in Parque El Majuelo

ALMUNECAR – In het Parque El Majuelo van de kustplaats  Almuñécar (op zo’n  vijftien kilometer van Nerja gelegen) treedt  dinsdagavond 24 juli de 62-jarige Amerikaanse bluesmuzikant Richard Ray Farrell op. De show ‘The best of blues’ begint rond 22.00 uur.

Farrell wordt daarin, naast zijn eigen trio muzikanten, bijgestaan door de The Lito Blues Band. Toegangskaarten kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij de kassa’s aan de ingangen van het park (in het centrum van de kustplaats). Farrell trad vorige maand ook al een aantal keren op in Frigiliana.

Almunecar Majuelo Blues Farrel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s