Zaalvoetbaltoernooi VI Memorial José Bobadilla Álvarez

NERJA – Het voetbalstadion José Luis Bobadilla (achter het medisch centrum aan de N-340 in Nerja) is op zaterdag 4 en zondag 5 augustus het toneel van de jaarlijkse wedstijden om de Memorial José Bobadilla Álvarez, een trofee die dit jaar voor de zesde keer wordt uitgereikt.

Aan het evenement wordt deelgenomen door teams die bestaan uit spelers van 15 jaar en ouder, waarbij een team maximaal uit tien spelers (die ieder vijf euro inschrijfkosten dienen te betalen) mag bestaan. Voor verdere informatie als ook de mogelijkheid tot inschrijving:  952 52 60 25.

Nerja Memorial Babadilla 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s