Bustrip naar Gibraltar

PUENTE DON MANUEL – Met opstappunten in Algarrobo, Caleta de Vélez en Torre del Mar heeft de stichting LuxMundi voor donderdag 19 juli een bustrip georganiseerd naar Gibraltar vanaf Puente Don Manuel (even boven het meer van Viñuela vlakbij bij Vélez-Málaga, red.). De kosten voor deelname bedragen 12 euro per persoon, het meenemen van een paspoort is wel verplicht (Gibraltar ligt officieel buiten Spanje en valt onder Engeland).

De bus vertrekt donderdag 17 mei om 06.45 uur bij bar Mis Tapitas in Puente Don Manuel. De opstappunten zijn Algarrobo (07.15 uur), Caleta (07.20 uur) en Torre del Mar (07.30 uur). Informatie over de (religieuze) stichting LuxMundi is te vinden op de website www.lux-mundi.org.

PuenteDonManuelGibraltarBustrip201807

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s