Nieuwe toplaag voor atletiekbaan Nerja

NERJA – De gemeenteraad van Nerja is akkoord gegaan met het aanbrengen van een nieuwe tartanlaag op de atletiekbaan van Nerja. Door het intensieve gebruik (de baan geniet een grote populariteit, niet alleen bij regionale atleten maar ook bij vele buitenlandse sporters die met grote regelmaat trainingskampen beleggen in Nerja) is de huidige toplaag al aan vervanging toe.

Dit zal binnenkort gebeuren, de gemeente is inmiddels een aanbestedingsprocedure begonnen. Daarnaast worden veel van de huidige sportmaterialen (zoals speren, matten, discusschijven, kogels en andere atletiekbenodigdheden) vervangen door nieuwe exemplaren.

Nerja is de laatste jaren steeds populairder geworden onder topsporters uit het buitenland om er zich voor te bereiden op grote evenementen of het nieuwe sportseizoen.  Zo koos topschaatser Ireen Wüst al twee keer voor een uitgebreide trainingsstage met haar teamleden in Nerja.

EstadioLopezCuencaNerja03

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s