Onderbrekingen in levering leidingwater in Nerja

NERJA – Als gevolg van werkzaamheden aan het lokale waterleidingnetwerk zullen delen van Nerja in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 juli te maken krijgen met een tijdelijke afsluiting van het water. De werkzaamheden zijn gepland tussen 23.50 uur op dinsdagavond en woensdagochtend 07.00 uur.

De betrokken wijken/straten zijn de Calle Almirante Ferrándiz, Pintada, San Miguel, Plaza de España, Balcón de Europa, Castilla Pérez, Chaparil, Antonio Ferrándis Chanquete, Avda. Mediterráneo, Mérida en de gebieden richting Punta Lara.

Narixa 20180710

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s