Halve finale WK voetbal tussen België en Frankrijk te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (pal voor de boulevard van Playa Burriana) in Nerja is het WK voetbal live te volgen via grote tv-schermen. Op dinsdagavond 10 juli wordt de halve finale tussen België en Frankrijk live uitgezonden, vanaf 20.00 uur.

Een dag later, woensdag 11 juli, is bij El Fuego de andere halve finale tussen Engeland en Kroatië (20.00 uur) te volgen. De twee verliezers treffen elkaar op zaterdagmiddag (16.00 uur) in een onderling duel om de uiteindelijke derde plaats, de finale wordt zondagmiddag 15 juli (17.00 uur) afgewerkt. Ook deze twee wedstrijden zijn bij bar El Fuego te volgen op grote tv-schermen.

Fuego wk 2014 cjili

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s