Zwemwedstrijden in Polideportivo Municipal van Nerja

NERJA – In het overdekte zwembad van Nerja, naast de N340 ter hoogte van hotel Nerja Club en de atletiekvelden, wordt zaterdag 14 juli de tweede serie zwemwedstrijden in het kader van de XXXIII Circuito Provincial de Natación de Verano afgewerkt. De wedstrijden beginnen om 11.00 uur ’s ochtends.

Naast Nerja zijn de gemeenten Torrox, Frigiliana, Vélez Málaga, Álora en Pizarra ingedeeld in deze ‘Groep B’, waarbij plaatsen zijn te verdienen voor de finalewedstrijden op zaterdag 4 augustus in het Cento Acuático van Málaga.

Nerja zwemwedstrijden zomer 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s