WK-kwartfinale België-Brazilië te volgen in Nerja bij bar El Fuego

NERJA  – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (pal voor de boulevard van Playa Burriana) in Nerja is het WK voetbal live te volgen via grote tv-schermen. Op vrijdagavond 6 juli wordt de kwartfinale tussen België en Brazilië live uitgezonden, vanaf 20.00 uur.

Ook alle andere wedstrijden voor het WK zijn de komende dagen live te volgen bij El Fuego. Zo is er vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur de wedstrijd tussen Uruguay en Frankrijk te zien. De beide andere kwartfinales tussen Zweden en Engeland en Rusland versus Kroatië zijn op zaterdag 7 juli bij El Fuego te volgen om respectievelijk 16.00 en 20.00 uur.

ElFuegoVoetbal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s