Mini-concert Maria Toledo in park van Almuñécar

ALMUNECAR – De artieste Maria Toledo verzorgt zaterdagavond 14 juli een mini openlucht concert in het Parque El Majuelo, in het hart van de kustplaats Almuñécar op een kleine twintig kilometer van Nerja. De show zit boordevol flamenco-muziek en –dans.

Het concert begint om 22.30 uur, entreekaarten variëren in prijs van 16,20 tot 40,50 euro, afhankelijk van de gekozen plaats. Deze zijn in de voorverkoop te bestellen via het internetadres https://entradium.com/entradas/maria-toledo-almunecar .

Almunecar Maria Toledo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s