Jazzwoensdagen bij CAC Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA – Gedurende de maand juli staat het CAC Vélez-Málaga in het teken van de jazzmuziek. Iedere woensdagvond treden er jazzmuzikanten op vanaf 20.30 uur, de toegang is gratis onder het motto ‘vol is vol’.

Het CAC Vélez-Málaga is te vinden aan de Calle Félix Lomas 27 in Vélez-Málaga. Woensdagavond 4 juli treedt het Sergio Pamies Trío daar op, een week later is het de beurt aan het Dan Ben Lior Trío. Woensdag 18 juli is het Yuri Storione Quartett te beluisteren, op woensdagavond 25 juli is het podium voor het Arturo Serra Quintett.

VelezMalaga CAC Jazzwoensdagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s