Openlucht concert Orquesta Sinfónica op Plaza d’España

NERJA – In en rond de Grotten van Nerja wordt dit jaar tussen zaterdag 16 juni en donderdag 19 juli de 59ste editie van het Festival de Internacional de Música y Danza gehouden. De grotten staan bij muziekliefhebbers bekend vanwege hun ongekende akoestiek, waardoor ieder muzikaal optreden iets extra’s heeft naast de fraaie omgeving.

Op donderdag 5 juli brengt het Orquesta Sinfónica Provincial de Málaga (in het kader van het Festival de Internacional de Música y Danza) onder meer werken van de componisten Beethoven en Dvorák ten gehore op het Plaza d’España in Nerja. Dit optreden is gratis toegankelijk.

Nerja Festival de la Cueva Sinfonica Malaga

2 gedachten over “Openlucht concert Orquesta Sinfónica op Plaza d’España

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s