Flamencoshow Daniel Romero in Centro Cultural

NERJA – De regionaal bekende flamencodanser Daniel Romero treedt zaterdagavond 30 juni op in het Centro Cultural Villa de Nerja. Romero, ook bekend vanwege zijn dansschool in Nerja, toont in het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 met zijn Cuadro Flamenco zijn nieuwe show voor het komende seizoen.

De voorstelling begint om 21.00 uur, toegangskaarten kosten 7 euro per persoon en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het Centro Cultural. Deze kunnen ook via internet worden gereserveerd: https://entradas.mientrada.net/janto/main.php?PAR=S&Nivel=Evento&idEvento=NERJADANIELROMER .

Nerja CCN Daniel Romero 2018

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s