Film ‘The Death of Stalin’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 27 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Death of Stalin’ van regisseur Armando Ianucci vertoond. Deze Engels/Frans/Belgische productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Deze satirische politieke komedie is gebaseerd op de Franse roman ‘La mort de Stalin’ van de auteurs Fabien Nury en Thierry Robin. De film werd verboden in Rusland, Kazakstan, Kirgistan en Wit Rusland. Hoofdrollen zijn er voor Steve Buscerni, Simon Russell Beale, Paddy Considine en Rupert Friend. De film duurt 107 minuten en begint om 17.30 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Death of Stalin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s