Film ‘God´s Own Country’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 17 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘God´s Own Country’ van de regisseur Francis Lee vertoond. Deze Britse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De gaat over het leven van de jonge Johnny Saxby, die samen met zijn zieke vader en grootmoeder op een boerderij leeft in het Engelse Yorkshire. De hoofdrollen zijn voor Josh O´Connor, Alex Secareanu en Ian Hart. De film duurt 105 minuten en begint om 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Gods Own Country

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s