Zomer kondigt zich aan rond Nerja

NERJA – De zomer kondigt zich momenteel langzaam maar zeker aan in en rond Nerja. De temperaturen lopen langzaam maar gestaag omhoog, de zon lijkt de regenbuien van de laatste weken nu definitief te hebben verdrongen. De enige spelbreker is af en toe de harde wind, die bij tijd en wijle nog even de kop opsteekt en met name strandgangers het leven zuur maakt.

Voor de komende week voorziet de meteorologische dienst AEMET (Agencia Estatal de Meteorología) vooral veel zon rond Nerja en gemiddelde dagtemperaturen rond de 25 graden Celsius. Uit de wind en in de zon lopen deze temperaturen op tot ruim boven de 30 graden. Zondag 10 en maandag 11 juni kan de wind wél een spelbreker zijn voor de zonaanbidders.

Weer20180608

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s