Festival de Teatro Aficionado in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja treedt zondag 3 juni, in het kader van ‘Festival de Teatro Aficionado’ (amateurtheater-festival), de Grupa Scena (onder leiding van Isabel Cabrera) op met een opvoering van het theaterstuk ‘La Dama de la Noche’.

Het optreden in het theater aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja begint om circa 20.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Kaarten (vijf euro per persoon) zijn in de voorverkoop te bestellen via de link https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN La Dama de Noche

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s