Salamandra winnaar Tapasroute Nerja 2018

NERJA – De Nederlandse tapasbar Salamandra aan het Plaza de España is door de jury uitgeroepen tot winnaar van de Ruta de Tapas Nerja 2018. Op de tweede plaats eindigde Marisqueria Hermes (eveneens aan het Plaza de España), gevolgd door Don Chisciotte (Calle Castilla Pérez).

In totaal werden er  4.130 stemmen uitgebracht, 417 mensen (210 buitenlanders, 207 Spanjaarden) voltooiden de gehele tapasroute door aan ieder deelnemend etablissement een bezoek te brengen. De waardering voor de tapa van Salamandra kreeg een notering van 4.50, waarmee Hermes (4.30) en Don Chisciotte (4.00) werden teruggewezen.

Nerja Tapasroute 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s