Voetbaltoernooi Memorial Mateo David Bautista

NERJA – Het voetbalstadion José Luis Bobadilla (achter het medisch centrum aan de N-340 in Nerja) is op zaterdag 2 en zondag 3 juni het toneel van de jaarlijkse wedstijden om de Memorial Mateo David Bautista, een trofee die dit jaar voor de achttiende keer wordt uitgereikt.

Aan het evenement wordt deelgenomen door junioren- en jeugdteams van verenigingen uit geheel Andalucía. Het evenement bestaat uit drie gedeelten: op zaterdag 3 juni wordt er vanaf 09.45 uur gestreden door de pupillencategorie ‘babys’. CFV Nerja en Unión Deportivo Motril bijten het spits af. Om 10.15 uur speelt Motril dan tegen Tiro Pichón, waarna om 10.45 uur laatstgenoemde club aantreedt tegen thuisclub CFV Nerja.

Eveneens om 09.45 wordt het pupillentoernooi in de categorie ‘prebenjamins’ geopend, ook met een duel tussen CFV Nerja en Unión Deportivo Motril. Om 10.20 uur volgt een wedstrijd tussen Motril en US Benamocarra. Een half uur later speelt deze club dan tegen CFV Nerja.

Om 11.40 komen de veteranen in actie, dit toernooi wordt geopend door CFV Nerja tegen Granada CF.  Om 12.30 uur binden Córdoba CF en CFV Nerja de onderlinge strijd aan, het drieluik wordt besloten om 13.20 uur met het duel tussen Granada en Córdoba.

Het officiële toernooi tussen de juniorenteams van Málaga CF, Granada CF, Real Betis Balompié en UD Motril begint op zondag 3 juni om 17.00 uur met een duel tussen de twee eerstgenoemde clubs, waarna om 18.15 uur Real Betis en UD Motril de strijd aanbinden. De verliezers van beide wedstrijden treffen elkaar om 19.30 uur, de grote finale staat om 20.45 uur gepland.

Nerja Memorial Bautista 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s