Film ‘Coco before Chanel’ in CCN

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 27 mei  in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Coco before Chanel’ van de regisseur Anne Fontaine vertoond. Deze Franse productie uit 2009 is te zien in de originele (Frans- en Engelstalige) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De biografische dramafilm laat het leven zien van Gabrielle Chanel, op weg naar haar internationale doorbraak als de mode-ontwerpster Coco Chanel. De film is gebaseerd op het boek L’Irrégulière ou mon itinéraire Chanel van de schrijfster Edmonde Charles-Roux.

Hoofdrollen zijn er voor  Audrey Tautou, Benoît Poelvoorde en Alessandro Nivola. De film duurt 101 minuten en begint om 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Coco before Chanel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s