Málaga CF sluit seizoen af in mineur

MALAGA – De hoogst spelende regionale voetbalclub van de regio rond Nerja heeft het seizoen zaterdagavond afgesloten in mineur. In eigen huis verloor Málaga CF met 0-1 van opponent Getafe. Voor de Andalusische voetbalclub betekende het voorlopig het laatste duel in de Primera División (‘La Liga’). De club eindigde afgetekend als laatste in de hoogste Spaanse voetbalafdeling en degradeerde daarmee naar de Segunda División.

De bezoekende middenmoter Getafe was beduidend sterker dan de thuisclub, maar had een strafschop halverwege de tweede helft nodig om dat verschil in punten uit te drukken. De Fransman Loïc Rémy schoot, vijf minuten nadat hij als invaller binnen de lijnen was gekomen, de bal binnen: 0-1.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s