Film ‘Greatest Showman’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 16 mei  in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Greatest Showman’ van de regisseur Micheael Gracey vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De biografische musicalfilm is gebaseerd op het leven van Phineas Taylor Barnum, die in de film wordt gespeeld door Hugh Jackman. De andere hoofdrollen zijn voor Zac Efron, Michelle Williams en Rebecca Ferguson. De film duurt 105 minuten en begint om 17.30 uur. De entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Greatest Showman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s