Film ‘Coco’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 20 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de Oscar-winnende Walt Disney-film ‘Coco’ van de regisseur Lee Unkrich vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele Engelstalige versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De 3D-animatiefilm duurt  1 uur en 45 minuten. Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Renée Victor en Ana Ofelia Murguia zorgen voor de stemmen van de hoofdrolspelers Miguel Rivera, Hector, Ernesto de la Cruz, Abuelita en Mamá Coco. De voorstelling begint om 18.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Coco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s