Jubileumconcert Centro Cultural

NERJA – Het Centro Cultural Villa de Nerja bestaat deze maand twintig jaar. Ter ere van dit jubileum verzorgt de Banda Muncipal de Música de Nerja op vrijdagavond 18 mei (aanvang 21.00 uur) een jubileumconcert. Het orkest staat onder de leiding van de in Nerja befaamde dirigent José Pedro  Almendro del Pino.

Naast de Banda de Música zullen ook enkele artiesten op uitnodiging optreden. Het concert duurt circa anderhalf uur, entreebewijzen kosten 10 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 in Nerja.

Nerja CCN Jubileumconcert Banda de Musica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s