Mobiele ITV-keuringsdienst komt weer naar Nerja

NERJA – De mobiele brigade van de ITV-keuringsdienst voor bromfietsen komt de komende weken weer een aantal dagen naar Nerja. Hier kunnen inwoners van Nerja op respectievelijk 16, 17 en 31 mei en op 1, 13 en 14 juni hun tweewielers aanbieden voor de tweejaarlijkse ITV-keuring.

Die (soort van APK-)technische keuring is in Spanje verplicht voor bromfietsen die ouder zijn dan drie jaar. De keuringsbrigade meldt zich op de genoemde dagen op het marktterrein aan de Avenida de la Constitución. Daar vinden de keuringen plaats (op volgorde van aanbod) tussen 08.15 en 14.45 uur (op 16 mei, 31 mei en 13 juni) of van 08.15 tot 12.45 uur (17 mei, 1 en 14 juni).

Voor eventuele vragen kunnen geïnteresseerden bellen met het telefoonnummer 959 999 999 of de website www.itvcita.com raadplegen.

Nerja ITV station

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s