Voetbal op slotdag eredivisie te volgen bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de laatste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Alle wedstrijden beginnen op zondag 6 mei om 14.30 uur. De al zekere kampioen PSV speelt in Eindhoven een thuiswedstrijd tegen de huidige nummer twaalf FC Groningen. Ajax speelt uit tegen Excelsior, Feyenoord trekt naar Friesland voor een uitduel bij Heerenveen.

In Spanje staan er nog drie wedstrijden op de rol voordat het huidige seizoen in ‘La Liga’ is afgelopen. Het reeds gedegradeerde Málaga CF speelt zondag 6 mei in het eigen stadion La Rosaleda (aftrap 12.00 uur) tegen Alavés. Daarnaast is er in het weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League, die ook nog drie speelrondes heeft af te werken. Ook deze wedstrijden zijn bij El Fuego te zien.

Nerja Fuego 20161030 klein

Een gedachte over “Voetbal op slotdag eredivisie te volgen bij bar El Fuego in Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s