Regen stelt zomer in Nerja uit

NERJA – Het is nog steeds niet over met de regenbuien die Nerja en omgeving de laatste weken teisteren. Na een lange periode van droogte, waarbij de bassins veelal zakten tot 20 procent van hun vermogen, heeft Nerja en omgeving sinds maart te maken met een ongekend natte periode. Na het fraaie voorjaarsweer van donderdag voorzien de weerkundigen van Aemet (Agencia Estatatal de Meteorogía) nieuwe regenbuien op vrijdag 4 mei.

Koud word het daarbij niet op vrijdag, het kwik schommelt rond de 20 graden Celsius. In het weekeinde verwacht Aemet zon met (sluier)bewolking , maandag tot en met woensdag worden er echter opnieuw regenbuien verwacht aan de Costa del Sol. In de gemiddelde dagtemperatuur komt de komende dagen weinig verandering: circa 20 graden Celsius.

Weer20180503

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s